Znati, vedeti, umestiti, povezati in svetovati so ključni poudarki, ki jim ekipa Junakov zaposlovanja sledi s svojim projektom, znotraj katerega so aktivnosti ozaveščanja o ukrepih Jamstva za mlade,  o dostojnem delu in participaciji mladih zasnovane na sodoben in mladim prijazen način.

Ne veš, si ne upaš ali pa si ne predstavljaš? – Brez skrbi, tu so ZalaTeaMaja in Želimir – glavne osebe projekta Junaki zaposlovanja – Vrnimo si prihodnost, ki verjamejo, da lahko s skupnimi močmi rešimo še tako zapleten izziv ali težavo.  Junak ZNAVE in SI UPA. Tudi Zala, Tea, Maja in Želimir znajo, vejo in si upajo. Zato – izkoristi naš projekt!

Takole so se opisali člani ekipe:

Zala  – mlada aktivistka, ena tistih oseb, ki se v Sloveniji zavzema za dostojno delo in dobro ve kaj to je, obenem pa svoje znanje širi naprej med mladimi. Je proaktivna, sproščena in odločna. Ko si nekaj zada, se zlepa ne ustavi, saj je vztrajna in dosledna.

Tea – izhaja iz mladinskih vrst, dela z mladimi, mlade trenira in usposablja za delo in je velika zagovornica njihovih pravic. Verjame v moč neformalnega izobraževanja in se zavzema za večjo participacijo mladih tudi pri procesih odločanja.

Maja – pozitivna, razgledana in oborožena z informacijami. Vedno na strani mladinskih centrov in mladih. Ekipi daje elan, zato tudi podpira mlade in v njih spodbuja kreativnost. Področje mladih pozna od A do Ž.

Želimir – fant z izjemnim čutom in odgovornostjo do mladih in njihovega socialnega statusa, z visoko socialno noto in velikim zavzemanjem za boljši jutri mladih. Je naš organizator in ustvarjalec projekta. Prihaja iz kadrovskih vrst in iz prakse ve kaj je za mlade dobro.

Poišči ključ do svoje kariere in dela, izstopi iz vrste in nam zaupaj svoje mnenje. Veseli bomo tvojih pobud.

Zala, Tea, Maja in Želimir so aktivni tudi na FB, kjer vodijo in urejajo FB stran našega projekta.

Prepričani smo, da skupaj zmoremo več in da si lahko pomagamo. To verjamejo tudi mladi ambasadorji v lokalnih okoljih, ki so naš projekt podprli na lokalnih promocijskih dogodkih projekta Junaki zaposlovanja – Vrnimo si prihodnost. Ti potekajo v 12 različnih krajih v vseh slovenskih statističnih regijah. Pridi in nas spoznaj ter se seznani z vsem, kar mladim ponuja naš projekt!

Ekipa Junakov zaposlovanja