POSTANI AMBASADOR/AMBASADORKA

PROJEKTA JUNAKI ZAPOSLOVANJA – VRNIMO SI PRIHODNOST

 

V sklopu projektnih aktivnostih poteka tudi izbira ambasadorja oziroma ambasadork, ki so eden ključnih deležnikov v projektu. Če imaš idejo kako popestriti dogajanje v svoji lokalni skupnosti, se želiš nekaj novega naučiti, hkrati pa znanje posredovati naprej in spodbujati ostale mlade junake, se nam javi.

Iščemo ambasadorje v Kopru in Novi Gorici, v OS Zavoda RS Koper in Nova Gorica. Mladim aktivistom, ki so polni idej in pripravljeni na dogajanje bomo pomagali uresničiti njihove ideje ter jih tudi honorarno nagradili. Prijavi se in postani ambasador/ambasadorka ter s tem širi mrežo junakov zaposlovanja.

Kako lahko tudi ti postaneš ambasador/ambasadorka v Kopru ali Novi Gorici?

Tudi ti lahko sodeluješ, predstaviš svoje inovativne, kreativne in drzne ideje in si aktiven  v družbi.

Vključiti želimo mlade, ki si želijo obuditi dogajanje v svojem lokalnem okolju, pokazati, da so mladi aktivni, deliti svoje znanje in se ob tem tudi sami nekaj naučiti, pridobiti nove izkušnje, ki so pomembne tudi na trgu dela ter se ob tem še zabavati. Z našim projektom želimo čim več mladim povedati, kakšne so možnosti, ki jih ponujajo ukrepi Jamstva za mlade in kako do njih dostopati.

Ambasador/ambasadorka v Kopru ali Novi Gorici lahko postaneš tako, da do nedelje, 27. 11. 2016, izpolniš obrazec, ki je dostopen spodaj in ga pošlješ na jamstvo@sindikat-zsss.si. Motivacijsko pismo, zakaj želiš sodelovati v projektu, kaj bi naredil zase in druge naj bo dolgo do 500 besed. Pri tem ne pozabi biti drzen, proaktiven in pozitiven. S tem izražaš svojo željo po tem, da narediš nekaj zabavnega in poučnega za mlade iz tvojega okolja ter z ostalimi mladimi v naslednjih nekaj mesecih oblikuješ ter nato izvedeš dogodek v tvojem kraju.

Vsak ambasador oziroma ambasadorka (izbrani bodo 4 iz vsakega okolja) bo dobil plačilo za  izvedbo dogodka in sicer v višini 200,00 eur bruto.

RAZPIS ZA AMBASADORJE Junaki zaposlovanja

Obrazec RAZPIS ZA AMBASADORJE Junaki zaposlovanja

RAZPIS ZA MLADINSKE INFORMATORJE  Junaki zaposlovanja